Look-rozemarijnmarinade voor lamsvlees (4 pers.)
Bereiding:
- Pluk de naalden van de rozemarijn en stamp ze met het grof zout en de look fijn in de vijzel.
- Rasp de zeste van de citroenen fijn en meng ze met de rozemarijn.
- Voeg toe aan de olijfolie en laat minstens 1 uur trekken zodat de smaken kunnen loskomen.
Ingrediënten
- Rozemarijn
- 2 citroenen
- 4 teentjes look
- 1 eetlepel zout
- 0,25 l olijfolie
- 2 theelepels ras el hanout
- 1/2 theelepel gemalen komijn (djintan)
- Een flinke snuf pimentón (gerookt paprikapoeder)

Adres
Visit Us
Dieter Vancoillie
8860 Lendelede
Get IN touch
Tel : 0478 40 28 77
Email: info@lekkerlammetje.be
Adres
Visit Us
Dieter Vancoillie
8860 Lendelede
Get IN touch
Tel : 0478 40 28 77
Email: info@lekkerlammetje.be