Look-rozemarijnmarinade voor lamsvlees (4 pers.)

Bereiding:

  • Pluk  de naalden van de rozemarijn en stamp ze met het grof zout en de look fijn in de vijzel.
  • Rasp de zeste van de citroenen fijn en meng ze met de rozemarijn.
  • Voeg toe aan de olijfolie en laat minstens 1 uur trekken zodat de smaken kunnen loskomen.

Ingrediënten

  • Rozemarijn
  • 2 citroenen
  • 4 teentjes look
  • 1 eetlepel zout
  • 0,25 l olijfolie
  • 2 theelepels ras el hanout
  • 1/2 theelepel gemalen komijn (djintan)
  • Een flinke snuf pimentón (gerookt paprikapoeder) 
Tajine van lam

Adres

Visit Us

Dieter Vancoillie
8860 Lendelede

Get IN touch

Tel : 0478 40 28 77
Email: info@lekkerlammetje.be

Adres

Visit Us

Dieter Vancoillie
8860 Lendelede

Get IN touch

Tel : 0478 40 28 77
Email: info@lekkerlammetje.be