Lamsribbetjes uit de oven

Ingrediënten

  • 1000 gram lamsribbetjes;
  • Marinade voor spareribs (voor 1 portie)
    • 80 milliliter ketjap manis
    • 20 gram peperpuree
    • 40 gram honing
    • 5 teentjes knoflook; geperst
    • 20 gram ras el hanout
    • 1 eetlepels citroensap

Bereiding:

  • Maak de marinade voor spareribs.

    1. Meng de ketjap manis, de peperpuree, de honing, de knoflook, de ras el hanout en het citroensap.
    2. Je resultaat is klaar voor verder gebruik.
  • Marineer de lamsribbetjes tenminste 3 uur.
  • Verwarm de oven voor op 160°C.
  • Bak afgedekt met aluminiumfolie in de oven gedurende 60 minuten.
  • Haal uit de oven en verwijder het aluminiumfolie.
  • Gril in de oven gedurende 10 minuten. NB: Altijd als je iets grilt, blijf dan goed opletten dat het niet verbrandt!
  • Het gerecht is klaar, eet smakelijk!
Tajine van lam

Adres

Visit Us

Dieter Vancoillie
8860 Lendelede

Get IN touch

Tel : 0478 40 28 77
Email: info@lekkerlammetje.be

Adres

Visit Us

Dieter Vancoillie
8860 Lendelede

Get IN touch

Tel : 0478 40 28 77
Email: info@lekkerlammetje.be