Lamsribbetjes uit de oven
Ingrediënten
- 1000 gram lamsribbetjes;
- Marinade voor spareribs (voor 1 portie)
- 80 milliliter ketjap manis
- 20 gram peperpuree
- 40 gram honing
- 5 teentjes knoflook; geperst
- 20 gram ras el hanout
- 1 eetlepels citroensap
Bereiding:
-
Maak de marinade voor spareribs.
- Meng de ketjap manis, de peperpuree, de honing, de knoflook, de ras el hanout en het citroensap.
- Je resultaat is klaar voor verder gebruik.
- Marineer de lamsribbetjes tenminste 3 uur.
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Bak afgedekt met aluminiumfolie in de oven gedurende 60 minuten.
- Haal uit de oven en verwijder het aluminiumfolie.
- Gril in de oven gedurende 10 minuten. NB: Altijd als je iets grilt, blijf dan goed opletten dat het niet verbrandt!
- Het gerecht is klaar, eet smakelijk!

Adres
Visit Us
Dieter Vancoillie
8860 Lendelede
Get IN touch
Tel : 0478 40 28 77
Email: info@lekkerlammetje.be
Adres
Visit Us
Dieter Vancoillie
8860 Lendelede
Get IN touch
Tel : 0478 40 28 77
Email: info@lekkerlammetje.be