Lamsballetjes met pittige bloemkool en krieltjes (4 pers.)

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 190°C. Kook de krieltjes in gezouten water bijna beetgaar.
  • Meng het lamsgehakt met het ei, het paneermeel, een mespunt korianderpoeder, een mespunt kaneel, peper en zout. Rol tot balletjes en zet 30 minuten in de koelkast.

  • Pel en plet de knoflook en meng met de chilisaus, de sojasaus en 2 eetlepels olijfolie. Voeg indien nodig peper en zout toe.

  • Snij de roosjes van de bloemkool en leg ze samen met de bloemkoolroosjes, de krieltjes en de lamsgehaktballetjes op de ovenplaat. Besprenkel met de chilisausdressing en zet 25 à 30 minuten in de oven tot alles krokant en gaar is.

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 800 gr krieltjes
  • 1 ei
  • 3 eetlepels chilisaus
  • Mespuntje koriander
  • Olijfolie
  • Lamsgehakt
  • Knoflook
  • Paneermeel
  • Sojasaus
  • Mespuntje kaneel
  • Peper en zout
Tajine van lam

Adres

Visit Us

Dieter Vancoillie
8860 Lendelede

Get IN touch

Tel : 0478 40 28 77
Email: info@lekkerlammetje.be

Adres

Visit Us

Dieter Vancoillie
8860 Lendelede

Get IN touch

Tel : 0478 40 28 77
Email: info@lekkerlammetje.be