Lamsballetjes met pittige bloemkool en krieltjes (4 pers.)
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 190°C. Kook de krieltjes in gezouten water bijna beetgaar.
-
Meng het lamsgehakt met het ei, het paneermeel, een mespunt korianderpoeder, een mespunt kaneel, peper en zout. Rol tot balletjes en zet 30 minuten in de koelkast.
-
Pel en plet de knoflook en meng met de chilisaus, de sojasaus en 2 eetlepels olijfolie. Voeg indien nodig peper en zout toe.
-
Snij de roosjes van de bloemkool en leg ze samen met de bloemkoolroosjes, de krieltjes en de lamsgehaktballetjes op de ovenplaat. Besprenkel met de chilisausdressing en zet 25 à 30 minuten in de oven tot alles krokant en gaar is.
Ingrediënten
- 1 bloemkool
- 800 gr krieltjes
- 1 ei
- 3 eetlepels chilisaus
- Mespuntje koriander
- Olijfolie
- Lamsgehakt
- Knoflook
- Paneermeel
- Sojasaus
- Mespuntje kaneel
- Peper en zout

Adres
Visit Us
Dieter Vancoillie
8860 Lendelede
Get IN touch
Tel : 0478 40 28 77
Email: info@lekkerlammetje.be
Adres
Visit Us
Dieter Vancoillie
8860 Lendelede
Get IN touch
Tel : 0478 40 28 77
Email: info@lekkerlammetje.be